Mamut en Hettema en van Bambost Juristen samen in incasso

Geplaatst door: Enzo van Bambost | 27 juni 2007

(Schiphol-Rijk, Amsterdam, 27 juni 2007) Mamut, leverancier van complete bedrijfssoftware-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, en juridisch advies- en incassobureau Hettema & van Bambost Juristen (HVB) zijn een samenwerking aangegaan. Hierdoor is het voor Mamut-gebruikers mogelijk om op een eenvoudige manier hun debiteurenadministratie naar HVB Juristen te sturen en gebruik te maken van externe incassodiensten. Aan de hand van de debiteurenadministratie kunnen ondernemers middels enkele simpele stappen een exportbestand aanmaken. Dit kan door HVB Juristen worden verwerkt om aan de hand daarvan een incassoprocedure te starten voor de uitstaande schulden.

Vereenvoudiging van de werkdag

Dankzij de samenwerking met HVB Juristen maken we het de ondernemer eenvoudig om hun debiteuren te verwerken. Hiermee nemen we de ondernemer veel tijd en moeite uit handen, waardoor hij zich kan richten op het zakendoen,” zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut in Nederland. “Het sluit naadloos aan bij onze doelstelling om de gemiddelde werkdag van onze gebruikers eenvoudiger en efficiënter te maken.”

No cure no pay

“Naast het gemak van de geautomatiseerde overdracht van dossiers genieten onze opdrachtgevers vele voordelen,” vertelt Enzo van Bambost, directeur van Hettema & van Bambost Juristen. “Zo werken wij 100% op ‘no cure no pay’ basis en brengen onze juristen geen uurtarief in rekening als zij voor onze opdrachtgevers onverhoopt moeten procederen, waar ook in Nederland. Verder worden de incassowerkzaamheden door ervaren, juridisch geschoolde medewerkers uitgevoerd waardoor de dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau ligt en dus de kansen op een succesvolle incasso veel groter zijn.”

Trustoo pro badge