Incasso

Hettema & van Bambost Juristen is een internationaal, vanuit Amsterdam opererend, incassobureau met een uitgebreide expertise op het gebied van incasso, debiteurenbeheer, gerechtelijke incasso, executie van vonnissen en detachering van interim creditmanagers. Wij doen zowel nationale als internationale incasso. Ook verstrekken wij kredietinformatie over bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland, zodat u vooraf precies weet met wie u zaken doet, en verlenen wij juridisch advies op diverse rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidrecht en insolventierecht..

Wij verzorgen de incasso van zowel uw nationale als internationale vorderingen ongeacht het bedrag en omdat wij zijn aangesloten bij een internationaal netwerk van no cure no pay incassospecialisten kunnen wij wereldwijd voor u opereren. Verder heeft ons kantoor alles onder één dak: incassospecialisten, deurwaarders, juristen en advocaten. Daardoor kunt u vanaf de eerste aanmaning tot aan de executie van een vonnis bij ons terecht. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Wij helpen u graag door samen met u te kijken hoe u uw debiteurenbeheer zodanig kunt inrichten dat de kans op wanbetaling tot het minimum wordt beperkt.

Hettema & van Bambost Juristen is aangesloten bij diverse branche-organisaties, zoals ACA International, de NJV en de VVCM. Verder is onze directeur, de heer E.E. van Bambost aangesloten bij de NVRA. Ook heeft ons kantoor het Nederlandse Incasso Garantie Keurmerk. Door de verplichting van permanente educatie en de gebondenheid aan strenge voorschriften heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare incassopartner. Wij bieden onze diensten aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Zo betaalt u bij ons bij het indienen van een vordering nimmer dossier- of andere aanleveringskosten. U zult bij ons ook nooit te maken krijgen met allerlei andere verborgen kosten zoals sommige andere bureaus wel rekenen die toch pretenderen op no cure no pay basis te werken.

Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren dan rekenen wij u ook helemaal niets. Indien uw debiteur tot betaling overgaat, wat wij in de meeste gevallen ook voor elkaar krijgen, dan brengen wij u een percentage in rekening, dat wij bijna altijd ook op de debiteur kunnen verhalen, zodat de incasso u ook dan helemaal niets heeft gekost. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken. Immers, als wij niets voor u incasseren dan hebben wij zelf ook niets aan de zaak verdiend. Op die manier hebben zowel u als wij een gedeeld belang bij een succesvolle incasso.

Indien nodig zullen wij ook het gerechtelijk traject voor u starten met aansluitende executie van het vonnis. Onze juristen brengen u geen uurtarief in rekening als zij voor u gaan procederen bij de sector kanton van de Rechtbank, ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland. Een geruststellende gedachte, zeker als uw vordering wordt betwist. De sector kanton van de Rechtbank is bevoegd in alle huur- en arbeidszaken (ongeacht de hoogte van de achterstallige huur- of loonsom) en in alle incassoprocedures van geldvorderingen tot een bedrag van € 25.000,–.

Trustoo pro badge