Profielschets

Hettema & van Bambost Juristen is een middelgroot incassobureau en is opgericht in 1993. Ons kantoor is gevestigd aan de Prinsengracht te Amsterdam. Naast reguliere incassomedewerkers bestaat ons team uit gedreven juristen met een afgeronde academische opleiding en een zeer ruime ervaring in de juridische branche.

Verder zijn wij aangesloten bij de NJV, de VVCM, ACA International en hebben wij het NIG Incasso Garantie Keurmerk. Door permanente educatie, strenge toelatingseisen en strikte gedragsregels bent u bij ons verzekerd van een hooggekwalificeerde en betrouwbare dienstverlening.

Ons doel is een snelle, doeltreffende en kostenbesparende oplossing van elk incassoprobleem, waarbij wij trachten álle kosten op de debiteur te verhalen, wat in de meeste gevallen ook lukt. Wij werken 100% op NO CURE NO PAY basis, zowel in Nederland als in het buitenland. Lukt het ons niet om gelden voor u te incasseren? Dan hoeft u ons helemaal niets te betalen.

Procederen doen onze juristen in de meeste gevallen kosteloos, hetgeen ons in de incassobranche uniek maakt. Dit ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland.

Wij kennen geen wachttijden en in de meeste gevallen zullen wij nog dezelfde dag voor u aan het werk gaan. Wij geloven niet in standaard-oplossingen. Maatwerk en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • 100% NO CURE NO PAY
  • Kosteloos procederen bij de Rechtbank
  • 24/7 online inzage in uw incassodossiers
  • Behandeling van uw zaken door ervaren juristen
  • Hoog slagingspercentage
  • Alles onder één dak
Trustoo pro badge