Incassobureau

Op zoek naar een professioneel en slagvaardig incassobureau? Bel ons op of stel uw vraag en wij bellen u terug.

No cure no pay incassobureau Hettema & van Bambost Juristen te Amsterdam wil u met raad en daad bijstaan met als doel uw cash flow problemen tot het minimum te beperken. Juist in financieel zware tijden is het belangrijk om een betrouwbare incassopartner aan uw zijde te hebben die uw branche goed kent, pro-actief handelt en waar nodig al het noodzakelijke doet om op basis van no cure no pay tot een succesvolle incasso van uw vorderingen te komen.

Een goed incassobureau is echter niet alleen een incasso bureau dat in staat is uw openstaande vorderingen te incasseren. Een goed incassobureau kijkt ook nog verder en brengt samen met u alle valkuilen binnen uw onderneming in kaart. Want in de incassobranche geldt meer dan in welke andere branche dan ook: voorkomen is beter dan genezen.

Onze juristen zullen u dan ook met al hun in de theorie en praktijk opgedane kennis terzijde staan zodat er alles aan gedaan is om incassoproblemen te voorkomen. En mochten deze zich toch onverhoopt voordoen dan zullen zij deze zo snel mogelijk voor u oplossen.
Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam niet alleen bedrijven maar ook particulieren op het gebied van nationale incasso en internationale incasso, huurincasso, debiteurenbeheer, gerechtelijke incassoprocedures en juridisch advies. Daarbij bieden wij u alles onder één dak: incassobureau, deurwaarders, advocaten en juristen, zodat wij u met elk probleem van dienst kunnen zijn.
Wij verrichten onze incassodiensten op no cure no pay basis zowel in Nederland als in het buitenland ongeacht de hoogte van de vordering.

Als het op procederen aankomt brengen onze juristen zelfs geen uurtarief of andere kosten ter vergoeding van hun tijd bij u in rekening. Dit geldt ook bij betwiste vorderingen. De juristen van ons incassobureau procederen kosteloos voor u tot een bedrag van € 25.000,–.

Om ervoor te zorgen dat u te allen tijde goed op de hoogte bent van de status van uw incassodossiers kunt u bij ons 24 uur per dag terecht om deze status te controleren.

Op deze manier willen wij als incassobureau service van het allerhoogste niveau bieden en dat op aantrekkelijke voorwaarden met persoonlijke aandacht voor al uw wensen.

Wilt u meer weten over onze diensten en voorwaarden? Kijkt u dan eens verder op deze website. U vindt hier niet alleen zeer veel informatie over ons incassobureau, maar ook incasso tips, een juridisch woordenboek, voorbeelden van diverse brieven, referenties van onze opdrachtgevers en nog veel meer.
Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk ook bellen. Het telefoonnummer van ons incassobureau is 020 – 672 30 94. Ook kunt u uw vraag en/of opmerking achterlaten via het contactformulier. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.