Onze klanten

Hettema & van Bambost Juristen heeft ruim 2700 tevreden klanten in allerlei bedrijfstakken. Op deze pagina treft u een zeer kleine selectie aan van klanten voor wie wij werken of gewerkt hebben.

Hallmark Cards

De grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en België. Hallmark International brengt in meer dan 30 talen en in meer dan 100 landen producten uit op het gebied van ‘personal expression’.

The New Motion

The New Motion werkt voortdurend aan de uitbreiding van haar landelijke netwerk van laadpalen voor elektrische auto’s. Het bedrijf exploiteert inmiddels meer dan 10.000 laadpunten en is daarmee marktleider. Een grote meerderheid van de eigenaren van elektrische auto’s gebruikt inmiddels ook de laadpas van The New Motion.

ID&T

ID&T is een van de grootste evenementenorganisators van dancefeesten in Nederland en België en organiseert jaarlijks rond de twintig evenementen in binnen- en buitenland.

De Nederlandse Museumvereniging

De Nederlandse Museumvereniging is de koepelorganisatie voor de gehele museumbranche en streeft o.a. naar een grotere publieke belangstelling voor musea door o.a. de Museumjaarkaart, Museumkaartmagazine en E-Magazine, Museumweekend, www.museum.nl, Museumtelevisie.

Rituals Nederland B.V.

Internationaal cosmeticabedrijf met meer dan 50 vestigingen en ongeveer 100 verkooppunten in Nederland. Daarnaast heeft Rituals tientallen vestigingen in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Kroatië, Litouwen, Tsjechië, Portugal en Spanje.

Independent Films

Independent Films is Nederlands grootste onafhankelijke bioscoopdistributeur en heeft o.a. de volgende films uitgebracht: American Pie, Babel, Moordwijven, TBS, Zomerhitte, Anubis, Wit Licht, Tirza en Loft. Indepent Films heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam.

De Parade

De Parade is een rondtrekkend theaterfestival dat jaarlijks in de zomermaanden wordt georganiseerd in de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam en elk jaar honderdduizenden bezoekers trekt.

Fresh FM

Fresh FM is een Nederlands, commercieel radiostation dat zowel uitzendt via de ether als via internet.

VEB vereniging van effectenbezitters

De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) is een Nederlandse belangenvereniging voor beleggers en heeft als kerntaken belangenbehartiging en bevorderen van effectenbezit. De vereniging, opgericht in 1924, heeft 45.000 leden en is gezeteld in Den Haag. Spraakmakend zijn de de collectieve acties die de VEB heeft gevoerd tegen ABN AMRO, Fortis, World Online, Ahold, HBG, Laurus en Unilever.

De Nederlandse Wijnbeurs

De Wijnbeurs is met bijna 50.000 leden en kernleden de grootste wijnclub van Nederland.

Fetim B.V.

De Fetim Group is een internationaal handelshuis gespecialiseerd in sourcing, inkoop, marketing,
logistiek en verkoop van producten voor duizenden professionele afnemers en is hoofdleverancier van bijv. doe-het-zelf ketens als Gamma en Praxis. Fetim is over de gehele wereld actief en is opgericht in 1919. De Fetim Group heeft eigen inkoopkantoren door heel Europa en verder in Indonesië, India, Vietnam, China en Hong Kong. Fetim verkoopt in meer dan 40 landen.

Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten

De Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) is de belangrijkste en grootste vereniging en belangenbehartiger van professionele podiumkunstaanbieders in Nederland. De NAPK telt ongeveer honderd leden, waaronder alle vooraanstaande Nederlandse toneel- en dansgezelschappen (Het Nationale Toneel, Toneelgroep Amsterdam, Frascati, Het Nationale Ballet, Scapino) alsmede alle bekende grote orkesten (Koninklijk Concergebouworkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Residentie Orkest, etc.). De NAPK is gevestigd te Amsterdam.

Eurolines

Internationaal busbedrijf met lijndiensten naar meer dan 500 Europese bestemmingen. Onderdeel van Veolia. Vervoert ongeveer 3,5 miljoen passagiers per jaar.

Claesens

Claesen’s is een internationale producent van ondergoed, zwemkleding, funwear, pyjama’s en kinderkleding en heeft meer dan 400 verkooppunten in Nederland. Daarnaast levert Claesen’s ook aan talloze retailers in de V.S., Canada, Scandinavië, Spanje, België en Australië.

Arti et Amicitiae

Maatschappij Arti et Amicitiae is een vereniging van beeldend kunstenaars en kunstlievende leden, opgericht in 1839 en is gevestigd aan het Rokin in Amsterdam.

Art Directors Club Nederland

De ADCN is opgericht in 1966. Haar leden zijn artdirectors, copywriters, fotografen, ontwerpers/vormgevers, illustratoren, regisseurs, componisten, en producers. De kernactiviteiten van de ADCN zijn o.a. de jaarlijkse jurering van ingezonden reclame- en designwerk, het uitreiken van de zogenaamde ‘Lampen’ voor bekroonde uitingen, het organiseren van het Reclame Jaarfeest en het uitgeven van het Reclame Jaarboek.

TicketSwap

TicketSwap is een online marktplaats voor ‘tweedehands’ concertkaarten. De website werd opgericht in 2012 en heeft inmiddels 100.000 gebruikers en 2.000 transacties per week.

Cantorclin Schoonmaak

Cantorclin is een landelijke schoonmaakorganisatie gespecialiseerd in de dagelijkse schoonmaak van kantoren en publieke gebouwen en werkt vanuit 6 regiokantoren verspreid over Nederland.

RoutePlus

Routeplus is exploitant van informatiezuilen op strategische invalswegen bij gemeentes en binnensteden en in pretparken en onderdeel van Abecon.

Coco-Mat

COCO-MAT is een concern van woonwarenhuizen met 60 vestigingen in de hele wereld, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Canada, China en Saoedie-Arabië. De filosofie van COCO-MAT is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen, duurzaamheid, topkwaliteit, sociale verantwoordelijkheid, milieuvriendelijke productiemethoden en klant- en werknemerstevredenheid. De afgelopen 20 jaar heeft COCO-MAT significante onderscheidingen en prijzen gewonnen.

Moederannecasting

Gerenommeerd castingbureau uit Amsterdam en werkzaam voor de film-, reclame- en televisiewereld. Opgericht in 1978.

De Meeuw Oirschot B.V.

De Meeuw Oirschot B.V. is een toonaangevend internationaal bouwbedrijf en heeft ruim 80 jaar ervaring in o.a. de sectoren zorg, onderwijs en kantoren. Het bedrijf heeft ruim 450 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland, België, Zwitserland, Roemenië en Denemarken

Sensation

Internationaal organisator van dance evenementen. Bekend van de evenementen Sensation White en Sensation Black.

Tekstschrijvers.nl

Tekstschrijvers.nl is een tekstbureau met vestigingen in Nijmegen en Rotterdam met toonaangevende opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en de overheid.

Verkeersveiligheid Groep Nederland

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

Ambulance Amsterdam

Ambulance Amsterdam verzorgt acute ambulancezorgverlening en besteld ambulancevervoer in de regio’s Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland en behoort tot de grootste ambulancediensten in Nederland. Ambulance Amsterdam heeft zo’n 550 medewerkers in dienst. In de genoemde regio’s heeft Ambulance Amsterdam 10 standplaatsen. Ambulance Amsterdam is in januari 2012 ontstaan uit een samensmelting van VZA (Verenigd Ziekenvervoer Amsterdam) en de ambulancedienst en meldkamer ambulancezorg van de GGD Amsterdam.

Seats and Sofas

Seats and Sofas is de zitmeubelspecialist van Europa en heeft 21 vestigingen in Nederland, 7 in België en 11 in Duitsland.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een merk van de Amerikaanse Tommy Hilfiger Corporation. Het merk is in 1985 opgericht door de Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger.

Calvin Klein

Calvin Klein Inc. is een Amerikaans modehuis en -merk. Het werd in 1968 opgericht door modeontwerper Calvin Klein.

Swarovski

Swarovski AG is een Oostenrijks bedrijf dat voornamelijk luxegoederen produceert. Naast de meer bekende afdeling voor kristalbewerking, produceert het bedrijf ook verrekijkers, telescopen en geweerkijkers onder de naam Swarovski Optik, slijpmiddelen en boren onder de naam Tyrolit.

Wild FM

Wild FM Hitradio is een Noord-Hollands en Flevolands regionaal commercieel radiostation. De zender draait popmuziek.

Esprit

Esprit Holdings Limited is een openbare fabrikant van kleding, schoenen, accessoires, sieraden en huishoudelijke artikelen onder het Esprit-label.

Noppies

Noppies – onderdeel van het moederbedrijf Nine & Co. – biedt moeders en toekomstige moeders style, care and comfort.

DSV

DSV Panalpina A / S is een Deens transport- en logistiekbedrijf dat wereldwijd transportdiensten aanbiedt over de weg, door de lucht, over zee en per trein.

Blackstone

Blackstone is een Nederlandse fabrikant van schoenen en is opgericht in 1992.

Mephisto

Wat ooit in 1965 is begonnen in het Franse Sarrebourg, is gedurende tientallen jaren uitgegroeid tot een dames- en herenschoenenmerk dat over de hele wereld bekend en gerenommeerd is.

PVH

De Phillips-Van Heusen Corporation is een van de grootste kledingbedrijven in de wereld.
Het bedrijf werd in 1881 opgericht, is genoteerd aan de Amerikaanse New York Stock Exchange en heeft haar hoofdkantoor in New York.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

U kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 020-67 23 094
E-mail: info@hvbjuristen.nl

Trustoo pro badge