Incasso no cure no pay

Bij het indienen van een vordering betaalt u bij ons nimmer dossier- of andere aanleveringskosten. Wij werken namelijk 100% op incasso no cure no pay basis, en dat geldt zowel voor uw Nederlandse vorderingen als voor uw vorderingen buiten Nederland. U zult bij ons dan ook nooit te maken krijgen met allerlei verborgen kosten zoals sommige incassobedrijven wel doorberekenen die toch pretenderen op no cure no pay basis te werken.

Incassobureau no cure no pay

Slagen wij er niet in om gelden voor u te incasseren dan rekenen wij u helemaal niets. Indien de debiteur tot betaling overgaat, wat in de meeste gevallen ook gebeurt, brengen wij u een percentage in rekening, dat wij bijna altijd ook op de debiteur kunnen verhalen, zodat de incasso via ons incassobureau u ook dan helemaal niets heeft gekost. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken. Immers, als wij niets voor u incasseren dan hebben wij zelf ook niets aan de zaak verdiend. Op die manier hebben zowel u als wij een gedeeld belang bij een succesvolle incasso.

Indien nodig zullen wij ook het gerechtelijk traject voor u starten met aansluitende executie van het vonnis. Onze juristen brengen u geen uurtarief in rekening als zij voor u gaan procederen bij de sector kanton van de Rechtbank, ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland. De sector kanton van de Rechtbank is bevoegd in alle huur- en arbeidszaken (ongeacht de hoogte van de achterstallige huur- of loonsom) en in alle incassoprocedures voor geldvorderingen tot € 25.000,–.

 

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

U kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 020-67 23 094
E-mail: info@hvbjuristen.nl