No cure no pay incasso

Wij werken 100% met no cure no pay incasso voor uw Nederlandse en buitenlandse vorderingen. Bij het indienen van een incasso vordering betaalt u bij ons nimmer dossier- of andere aanleveringskosten. Sommige incassobedrijven pretenderen op incasso no cure no pay te werken en berekenen toch door. Bij ons krijgt u nooit te maken met dit soort verborgen kosten. Lees hier wat wij op incasso no cure no pay basis voor u kunnen betekenen.

Voordelen no cure no pay incasso

Wij werken op no cure no pay basis. Slagen wij er dus niet in om gelden voor u te incasseren? Dan rekenen wij u geen enkele kosten. Indien de debiteur tot betaling overgaat brengen wij u een percentage in rekening. Dit kunnen wij vrijwel altijd op de debiteur verhalen.

De incasso via ons incassobureau is dan geheel kosteloos op no cure no pay basis. Immers, als wij niets voor u incasseren dan hebben wij zelf ook niets aan de zaak verdiend. Op die manier hebben zowel u als wij een gedeeld belang bij een succesvolle incasso.

Indien nodig starten wij ook het gerechtelijk traject voor u met aansluitende executie van het vonnis. In de meeste gevallen zullen onze juristen geen uurtarief in rekening brengen als zij voor u procederen bij de sector kanton van de Rechtbank. Dit ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland. Dit alles uiteraard op no cure no pay basis.

De sector kanton van de Rechtbank is bevoegd in alle huur- en arbeidszaken. Dit ongeacht de hoogte van de achterstallige huur- of loonsom en in alle incassoprocedures voor geldvorderingen tot € 25.000,–. Regel uw incasso op no cure no pay basis vandaag nog en neem contact op.

No cure no pay incasso bij HvB Juristen

Kan de automatische incasso voor de huur niet worden uitgevoerd of wordt de rekening van een debiteur niet betaald? Wellicht heeft u al een herinnering of aanmaning gestuurd maar een betaling blijft uit. Bij Hettema & van Bambost juristen bent u aan het juiste adres. Wij zijn al 28 jaar een vertrouwd adres voor 100% incasso op no cure no pay basis.

Incasso bij HVB juristen

Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

U kunt ons bereiken over incasso via:
Telefoonnummer: 020-67 23 094
E-mail: info@hvbjuristen.nl

Wat betekent no cure no pay incasso?

Bij een no cure no pay incasso betaalt de debiteur de kosten van het incassobureau. U als schuldeiser betaalt deze kosten dus niet. U hoeft de kosten voor het incasso-traject ook niet voor te schieten.

Wat valt er onder het uitvoeren van een No Cure No Pay incassoprocedure?

Een incassoprocedure bij een incassobureau bestaat doorgaans uit een aantal zaken. Het proces bestaat uit het versturen van betaalverzoeken of sommaties. Doorgaans gebeurd dit per telefoon, e-mail en post. Hierbij wordt het de debiteur zo makkelijk mogelijk gemaakt om tot betaling over te gaan.

Wat gebeurd er als u een incassobureau niet betaald?

Als u een rekening niet of niet op tijd betaalt kan de organisatie of persoon bij wie u een schuld heeft (de schuldeiser) u aanmanen om de rekening te betalen. De schuldeiser kan hiervoor ook een incassobureau inschakelen. Een incassobureau stuurt u 1 of meerdere herinneringen (aanmaningen). U moet deze binnen 14 dagen betalen.

Trustoo pro badge