Routebeschrijving

Routebeschrijving

Het kantoor van Hettema & van Bambost Juristen bevindt zich aan de Prinsengracht 783-785 (1017 JZ) te Amsterdam (020-6723094).AUTO

1. Als u zich op de Ring (A10 West) rond Amsterdam bevindt neemt u afslag S106 (Oud-West/Osdorp/Overtoomse Veld).

2. Aan het einde van de uitrijstrook volgt u het bord Oud-West/Centrum in oostelijke richting.

3. Na 500 meter komt u op het Surinameplein en neemt u daar de eerste afslag naar de Surinamestraat en sorteert u meteen voor naar links om de Overtoom in te rijden.

4. Vervolgens rijdt u 1,7 kilometer door op de Overtoom om aan het eind van de Overtoom rechtsaf te slaan naar de Stadhouderskade.

5. Op de Stadhouderskade rijdt u 1 kilometer door om linksaf de Weteringlaan in te rijden waarna u meteen op het Weteringcircuit komt.

6. Op het Weteringcircuit neemt u de tweede afslag (rechtdoor) naar de Vijzelgracht.

7. U rijdt vervolgens op de Vijzelgracht 200 meter door totdat u bij de Prinsengracht komt en slaat daar linksaf de Prinsengracht op.

8. Na ongeveer 350 meter arriveert u op uw bestemming en treft u aan uw rechterzijde ons kantoor aan op Prinsengracht 783-785.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Op Amsterdam Centraal Station neemt u Tram 5 richting Amstelveen Stadshart. U stapt uit op halte Prinsengracht (Leidsestraat). U loopt de Prinsengracht (onevenzijde) op in zuidoostelijke richting en treft na 280 meter aan uw linkerzijde ons kantoor aan op Prinsengracht 783-785.

Vanaf Amsterdam Station RAI

Op Amsterdam Station RAI neemt u Metro 50 richting Isolatorweg. U stapt uit op halte Station Zuid. Daar neemt u Tram 5 richting Centraal Station. U stapt uit op halte Prinsengracht (Leidsestraat). U loopt de Prinsengracht (onevenzijde) op in zuidoostelijke richting en treft na 280 meter aan uw linkerzijde ons kantoor aan op Prinsengracht 783-785.

 

*
Het laatste nieuws

*
Zoeken in website