Referenties

Referenties

Hettema & van Bambost Juristen heeft duizenden tevreden klanten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Op deze pagina treft u de testimonials van enkele van hen aan.

Hallmark Cards Nederland al jaren tevreden klant

De klant is koning. Een belofte die veel bedrijven doen, maar in praktijk valt het soms vies tegen. Bij Hettema & van Bambost Juristen niet, als wij Noor Hodenius van Hallmark Cards Nederland moeten geloven. De manager credit control & invoicing werkt sinds 2001 naar volle tevredenheid samen met het incassobureau. “Ze staan altijd voor ons klaar en helpen waar ze kunnen.”

De wenskaartenleverancier maakt gebruik van verschillende services, zoals incasso. Wanneer Hallmark Cards Nederland zonder succes alle mogelijke pogingen heeft gedaan om een openstaand bedrag te innen, wordt de debiteur toevertrouwd aan Hettema & van Bambost Juristen. “Zij geven ons vervolgens een bevestiging per e-mail dat de gegeven opdracht in behandeling wordt genomen. Daarna kunnen wij online de status van de in behandeling zijnde incasso-opdracht volgen. Zo weten we precies wat de stand van zaken is en krijgen wij ook een opvolging welke bedragen daadwerkelijk geïncasseerd worden,” legt Noor Hodenius uit. Andere diensten waar de marktleider in de wenskaartenmarkt gebruik van maakt, zijn juridisch advies en het aanvragen van krediet- en handelsinformatie.
De manager credit control & invoicing benadrukt de waarde van de persoonlijke benadering. Het niet als een nummer gezien en behandeld worden. “Je voelt dat je op de eerste plaats komt. Als wij ze nodig hebben, zijn ze namelijk direct beschikbaar. Telefonisch, per e-mail. De lijnen zijn kort, de communicatie gaat over en weer. In alle voorkomende gevallen worden wij naar wens voorgelicht en begeleid. Voor ons reden om al negen jaar tevreden klant te zijn.”

Noor Hodenius, Hallmark Cards Nederland B.V.


“Wegens het wegvallen van mijn incassocontract kwam ik ineens voor betalingsproblemen met mijn klanten te staan. Heel vervelend en iets waar ik me niet mee bezig wilde houden. Ik heb toen eens om me heen gebeld en kwam uiteindelijk uit bij Hettema & van Bambost Juristen. Zij werken op no cure no pay basis en de kosten zijn voor de wanbetaler. Voor mij betekende dat, dat ik mijn geld binnenkreeg zonder er zelf iets voor te hoeven doen behalve de factuur aanmelden bij Hettema & van Bambost Juristen. Ik moet zeggen dat het me erg goed bevalt om op deze manier onbetaalde rekeningen binnen te krijgen en ik kan het iedereen van harte aanbevelen met Hettema & van Bambost Juristen in zee te gaan. Zoek ze eens op en lees de voorwaarden op hun website. Je zult zien dat jij het ook op die manier geregeld wilt hebben.”

Debbie Houtman, Ugo4it


“Hettema & van Bambost heeft voor ons op zeer professionele wijze een openstaande factuur betaald gekregen. Wat ons vooral beviel is de communicatie: alleen waar strikt nodig. Ze weten van de hoed en de rand en nemen het je echt uit handen! Elke volgende zaak is voor hen!”

Martin Splinter, BelTex


“Hettema & van Bambost Juristen is er in geslaagd om een totaal van uitstaande vorderingen ter grootte van meer dan € 5.000,– helemaal teruggevorderd te krijgen inclusief de kosten. Wij zijn erg tevreden met hun dienstverlening.”

Guido Dam, Stonehenge Coffee Company


“In de periode toen ik nog voor ID&T B.V. werkte, verzorgde Hettema & Van Bambost onze incassozaken, zoals ze dat nog steeds doen. De samenwerking ervaarde ik als erg prettig en duidelijk!”

Ellen van Olst, ID&T B.V.


“Gerechtigheid kent geen tijd. De heer Van Bambost belde mij vanmiddag op: “Ik zou graag uw bankrekening ontvangen. Na elf jaar heeft uw debiteur uiteindelijk haar rekening betaald.” Wat een verrassing! Ik had deze zaak namelijk jaren geleden al opgegeven. Zeer bewonderenswaardig, als een incassobureau zó’n doorzettingsvermogen heeft!”

C.M. Winkelman, Kees Winkelman Fotografie


“Al jarenlang ondernemer maar toch helaas voor het eerst te maken gehad met een wanbetaler ondanks meerdere herinneringen en meer dan voldoende geduld te hebben getoond. Via het bekende medium Google kwam ik al snel bij Hettema & van Bambost Juristen terecht en hun manier van aanpak sprak mij direct aan! Werken op no curo no pay basis en de kosten zijn voor de wanbetaler. Toch als onervaren ondernemer dit onbekende pad betreden samen met een ervaren specialist naast je, heb ik als zeer prettig ervaren! Via diverse adviezen heb ik zelf altijd voldoende ruimte gehad voor mijn eigen besluitvorming en heb ik samen met hun ervoor kunnen zorgen dat deze zaak eindelijk kon worden afgesloten met de langverwachte betaling van de factuur. Bij een eventuele volgende zaak zal ik zeker weer contact met hun opnemen.”

Julian Mulder, SerenIT


“My cooperation with Hettema & van Bambost Juristen made people pay more carefully in time. Thank you.”

René Goris, Oriental College


“Als kleine ondernemer ben ik heel tevreden over de service van Hettema & van Bambost Juristen. Of het nu om een kleine of grote factuur gaat, Hettema & van Bambost Juristen geeft elke zaak evenveel aandacht.”

M. van den Enden


“Ik heb in het verleden meerdere incassobureaus gehad en was eigenlijk met geen van alle tevreden. Ik werk nu met Hettema & van Bambost Juristen en ben uiterst tevreden met hun inzet en de door hun bereikte resultaten. Dit kantoor is dé aanrader als je op zoek bent naar een goed incassobureau.

Hierbij dank ik alle medewerkers van dit kantoor voor al hun inzet van de afgelopen jaren.”

J J. van Heyningen, Woodwise Productions


“Ik heb Hettema & van Bambost Juristen leren kennen als een duidelijke gesprekspartner, een bedrijf met een duidelijke visie en die weten waar ze over praten. Ik heb dan ook op een professionele, maar vooral ook persoonlijke manier met hen samengewerkt. Ik wil hen dan ook van harte aanbevelen om zaken mee te doen en zal dat binnenkort zelf ook zeker doen.”

Arjan van Kempen, Colliers International Property Consultants


“If you give a job to Hettema & van Bambost Juristen, they usually get it done. (If a company has gone broke, there is little to do) I have recommended Hettema & van Bambost Juristen to some companies I know. One example: one of these companies I know was trying to collect € 26.000 with the aid of a collection agency. Apart from paying bills to this agency, nothing much was happening. After Hettema & van Bambost Juristen intervened the 26k was paid within a few weeks and that didn’t cost them any money!”

Micha Mirck, Bitmap Software


“Hettema & van Bambost Juristen is een betrouwbaar en klantvriendelijk kantoor zonder dure toeters en bellen.”

Lars W. Nanninga, Potamos Consultancy


“I have known Hettema & van Bambost Juristen for a couple of years now and find this organisation very reliable.

The debt cases that we tried to settle with their help, are settled.”

Metten-King Berenos, Ditisfris

*
Het laatste nieuws

*
Zoeken in website