Referenties

Hettema & van Bambost Juristen heeft duizenden tevreden klanten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Op deze pagina treft u de testimonials van enkele van hen aan.

Noor Hodenius, Hallmark Cards Nederland B.V.

“De klant is koning. Als manager credit control & invoicing werk ik al sinds 2001 naar volle tevredenheid samen met dit incassobureau. Wat ik erg van Hettema & van Bambost Juristen waardeer is de persoonlijke benadering. De lijnen zijn kort en de communicatie gaat vlot over en weer.

Verder staan ze altijd voor ons klaar en helpen ze ons waar ze kunnen.
Hallmark maakt gebruik van verschillende services, waaronder incasso. Wanneer wij zonder succes alle mogelijke pogingen hebben gedaan om een openstaand bedrag te innen, wordt onze debiteur toevertrouwd aan Hettema & van Bambost Juristen. Zij geven ons vervolgens een bevestiging per e-mail dat de gegeven opdracht in behandeling wordt genomen. Daarna kunnen wij online de status van de in behandeling zijnde incasso-opdracht volgen. Zo weten we precies wat de stand van zaken is en krijgen wij ook een opvolging welke bedragen daadwerkelijk geïncasseerd worden. Andere diensten waar wij als marktleider in de wenskaartenmarkt gebruik van maken zijn juridisch advies en het aanvragen van krediet- en handelsinformatie.

Ik wil hier ook de waarde van de persoonlijke benadering benadrukken. Je voelt dat je op de eerste plaats komt. Als wij ze nodig hebben, zijn ze namelijk direct beschikbaar. Telefonisch en per e-mail. De lijnen zijn kort en de communicatie gaat vlot over en weer. In alle voorkomende gevallen worden wij naar wens voorgelicht en begeleid. Voor ons reden om al 18 jaar tevreden klant te zijn.”

Arjan van Kempen, Colliers International

“Ik heb Hettema & van Bambost Juristen leren kennen als een duidelijke gesprekspartner, een bedrijf met een duidelijke visie en die weten waar ze over praten.

Ik heb dan ook op een professionele, maar vooral ook persoonlijke manier met hen samengewerkt. Ik wil hen dan ook van harte aanbevelen om zaken mee te doen en zal dat binnenkort zelf ook zeker doen.”

Frederique van der Pol, Broad Horizon

“Voor de allereerste keer een openstaande factuur moeten uitbesteden; via een collega kreeg ik de tip om contact op te nemen met Hettema & van Bambost Juristen.

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact voelde het goed. Men had kennis van zaken, reageerde adequaat en kwam de belofte na. Binnen no time stond het geld op de rekening. Uitstekende service!”

Micha Mirck, Bitmap Software

“If you give a job to Hettema & van Bambost Juristen, they usually get it done. (If a company has gone broke, there is little to do) I have recommended Hettema & van Bambost Juristen to some companies I know.

One example: one of these companies I know was trying to collect € 26.000 with the aid of a collection agency. Apart from paying bills to this agency, nothing much was happening. After Hettema & van Bambost Juristen intervened the 26k was paid within a few weeks and that didn’t cost them any money!”

Martin Splinter, BelTex

“Hettema & van Bambost heeft voor ons op zeer professionele wijze een openstaande factuur betaald gekregen. Wat ons vooral beviel is de communicatie: alleen waar strikt nodig. Ze weten van de hoed en de rand en nemen het je echt uit handen! Elke volgende zaak is voor hen!”

Julian Mulder, SerenIT

“Al jarenlang ondernemer maar toch helaas voor het eerst te maken gehad met een wanbetaler ondanks meerdere herinneringen en meer dan voldoende geduld te hebben getoond.

Via het bekende medium Google kwam ik al snel bij Hettema & van Bambost Juristen terecht en hun manier van aanpak sprak mij direct aan! Werken op no curo no pay basis en de kosten zijn voor de wanbetaler. Toch als onervaren ondernemer dit onbekende pad betreden samen met een ervaren specialist naast je, heb ik als zeer prettig ervaren! Via diverse adviezen heb ik zelf altijd voldoende ruimte gehad voor mijn eigen besluitvorming en heb ik samen met hun ervoor kunnen zorgen dat deze zaak eindelijk kon worden afgesloten met de langverwachte betaling van de factuur. Bij een eventuele volgende zaak zal ik zeker weer contact met hun opnemen.”

Debbie Houtman, Ugo4it

“Wegens het wegvallen van mijn incassocontract kwam ik ineens voor betalingsproblemen met mijn klanten te staan. Heel vervelend en iets waar ik me niet mee bezig wilde houden.

Ik heb toen eens om me heen gebeld en kwam uiteindelijk uit bij Hettema & van Bambost Juristen. Zij werken op no cure no pay basis en de kosten zijn voor de wanbetaler. Voor mij betekende dat, dat ik mijn geld binnenkreeg zonder er zelf iets voor te hoeven doen behalve de factuur aanmelden bij Hettema & van Bambost Juristen. Ik moet zeggen dat het me erg goed bevalt om op deze manier onbetaalde rekeningen binnen te krijgen en ik kan het iedereen van harte aanbevelen met Hettema & van Bambost Juristen in zee te gaan. Zoek ze eens op en lees de voorwaarden op hun website. Je zult zien dat jij het ook op die manier geregeld wilt hebben.”

C.M. Winkelman, Kees Winkelman Fotografie

“Gerechtigheid kent geen tijd. De heer Van Bambost belde mij vanmiddag op: “Ik zou graag uw bankrekening ontvangen. Na elf jaar heeft uw debiteur uiteindelijk haar rekening betaald.” Wat een verrassing! Ik had deze zaak namelijk jaren geleden al opgegeven. Zeer bewonderenswaardig, als een incassobureau zó’n doorzettingsvermogen heeft!”

Imre Bernath, SEOlab

“Wij hebben Hettema & van Bambost Juristen ingeschakeld om een achterstallige vordering voor ons bedrijf binnen te halen. Toen ik ze de opdracht gaf vertelde ik erbij dat wij de klant niet wilden verliezen.

Het duurde minder dan een week voordat het geld op onze rekening was gestort en de klant is nog steeds klant van ons, daar zijn wij heel erg blij mee.

Hettema & van Bambost Juristen, bedankt voor jullie snelle en doeltreffende hulp!”

Jeroen Goeijers, Jeroen Goeijers Geluidsontwerp

“Onlangs kreeg ik voor het eerst in mijn carrière te maken met een opdrachtgever die zijn betalingsafspraken steeds maar niet nakwam.

Op aanraden van een vriend kwam ik bij Hettema & Van Bambost terecht. Zij hebben namens mij het hele bedrag geïncasseerd. Professioneel en doortastend. Inderdaad een aanrader dus!”

Floor Boogaart, Schrijver en journalist

“Doen wat ze beloven! Mijn opdracht is snel en naar verwachting uitgevoerd door Hettema & Van Bambost. En je wordt uiterst vriendelijk geholpen.”

Drs. Lise-Lotte Geutjes, Hogeschool Leiden

“Zeer professionele en deskundige hulp.”

Dieuke Buur-Saatrube, Gezond in Zuid

“Hettema en Van Bambost hebben inmiddels een groot aantal incasso’s voor onze bedrijven verzorgd en dit tot grote tevredenheid! Klanten worden duidelijk en met respect benaderd en daardoor gaan zij meestal vlot over tot betaling van het openstaande bedrag cq bedragen. Wij hebben vele collega’s Hettema en Van Bambost aanbevolen.”

Pieter Koch, De Wandgrimeur

“We doen al jaren zaken met Hettema & van Bambost Juristen en zijn uiterst tevreden. De meeste vorderingen halen zij voor ons binnen en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Bij Hettema & van Bambost Juristen ben je geen nummer maar krijg je persoonlijke aandacht en een vaste contactpersoon. Dit kantoor is zonder meer een aanrader.”

Gera Jurrius

“Uitstekend incassobureau. We zijn al jaren een tevreden klant en kunnen Hettema & van Bambost van harte aanbevelen. Ze incasseren voor ons in binnen- en buitenland op no cure no pay basis. Kernbegrippen: betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en deskundigheid.”

Ian O’Donohue, Tudor Drinks

“Excellent debt collection. We are a drinks company in the UK and had a debt outstanding from a customer in Holland. I found HVB Juristen through searching on Google and as it was my first and hopefully only time retrieving a bad debt in Holland, I double checked they were reputable with a dutch friend of mine. I was really pleased with the level of service provided and in my case the outcome which was a return of the full amount plus court fees.

I think most debtors would start paying sooner than mine did when faced by some letters from HVB but unfortunately for us my debtor wanted to go the full distance (1 year) through a lengthy court proceeding and only paid when the bailiffs were scheduled to start seizing goods, therefore they had to pay a lot more than the initial amount. HVB were unrelenting and they were good at keeping me updated throughout. Debt collection in Holland can be a lengthy process but if the money is owed HVB will get your money back.”

Erik Willems, Sixroad Fashion B.V.

“Kort geleden een proefincasso door Hettema & van Bambost Jursten laten uitvoeren en inderdaad met succes want echt álles, tot de laatste cent, is door mijn klant voldaan. Graag maak ik in de toekomst weer gebruik van hun diensten.”

Mr. drs. Jamal el Hannouche, Advocatenkantoor El Hannouche

“Wij werken al jaren samen met Hettema & van Bambost Juristen en altijd naar tevredenheid. Hettema & van Bambost Juristen is niet alleen snel en effectief in het innen van openstaande vorderingen maar denkt ook altijd goed mee in de zoektocht naar creatieve oplossingen.

Hierbij wordt ook rekening gehouden met de positie van de debiteur. Zeker als advocatenkantoor is dat van grote toegevoegde waarde.

Hettema & van Bambost Juristen heeft ook altijd in preventieve zin goed meegedacht en dat wordt binnen onze drukke advocatenpraktijk zeer gewaardeerd omdat we op die maner niet alleen ontzorgd worden in het debiteurenbeheer maar ook zoveel mogelijk incassotrajecten weten te voorkomen.

Wij bevelen Hettema & van Bambost Juristen om deze redenen ook regelmatig aan bij collega-advocaten.”

Ellen van Olst, ID&T

“In de periode toen ik nog voor ID&T werkte, verzorgde Hettema & Van Bambost onze incassozaken, zoals ze dat nog steeds doen. De samenwerking ervaarde ik als erg prettig en duidelijk!”

Arjan Verweij, Blackstone Footwear

“Sinds een jaar werken wij samen met Hettema & van Bambost Juristen. Vorderingen worden snel in behandeling genomen. Daarnaast is er een duidelijke en eerlijke communicatie over de inbaarheid van de ingediende vorderingen. Tot nu toe een 100% score. Kortom een prettig kantoor om mee samen te werken!”

Metten-King Berenos, Ditisfris

“I have known Hettema & van Bambost Juristen for a couple of years now and find this organisation very reliable.

The debt cases that we tried to settle with their help, are settled.”

J J. van Heyningen, Woodwise Productions

“Ik heb in het verleden meerdere incassobureaus gehad en was eigenlijk met geen van alle tevreden. Ik werk nu met Hettema & van Bambost Juristen en ben uiterst tevreden met hun inzet en de door hun bereikte resultaten. Dit kantoor is dé aanrader als je op zoek bent naar een goed incassobureau.

Hierbij dank ik alle medewerkers van dit kantoor voor al hun inzet van de afgelopen jaren.”

Guido Dam, Stonehenge Coffee Company

“Hettema & van Bambost Juristen is er in geslaagd om een totaal van uitstaande vorderingen ter grootte van meer dan € 5.000,– helemaal teruggevorderd te krijgen inclusief de kosten. Wij zijn erg tevreden met hun dienstverlening.”

René Goris, Oriental College

“My cooperation with Hettema & van Bambost Juristen made people pay more carefully in time. Thank you.”

M. van den Enden

“Als kleine ondernemer ben ik heel tevreden over de service van Hettema & van Bambost Juristen. Of het nu om een kleine of grote factuur gaat, Hettema & van Bambost Juristen geeft elke zaak evenveel aandacht.”

Marjo Faber, Van Oosten Schulz De Korte Advocaten

“Hettema & Van Bambost is een zeer correcte incasso-organisatie die juist niet ten koste van alles een vordering doorzet, maar met een goede terugkoppeling een goede kosten/batenanalyse maakt met de opdrachtgever.”

Sam Hume

“I was in a difficult situation financially after moving home to Canada, and my former roommate refused to pay back my rental deposit.

H&vB promptly and professionally resolved my issue and I got back what I feared would be lost. I can’t recommend them more highly.”

Drs. Lars Nanninga, Potamos Consultancy

“Hettema & van Bambost Juristen is een betrouwbaar en klantvriendelijk kantoor zonder dure toeters en bellen.”

Bert Jan van Dalfsen, Hypotheek Info Punt

“Uitstekende dienstverlening en bovendien uiteindelijk het gewenste resultaat!”

Annemarie ten Dam-Vugts, Ten-Dam Advies

“Zeer tevreden over de snelle en correcte manier van handelen. Debiteur betaalde alsnog snel.”

Mr. Jacqueline Van Brandwijk, Op Zuid Advocaten

“Al 10 jaar laten wij (Op Zuid Advocaten) door “Hettema & van Bambost Juristen” vorderingen incasseren. Vorderingen worden snel in behandeling genomen en altijd een duidelijke en eerlijke communicatie over de inbaarheid van vorderingen. Kortom een prettig kantoor om mee samen te werken!”

Gert Sander Heutink, DATA-collectief

“Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Hettema & van Bambost Juristen
Ze incasseren tegen zeer aantrekkelijke tarieven en voorwaarden en je krijgt bovendien veel persoonlijke aandacht van een vast contactpersoon, die ook van wanten weet.
Kortom een kantoor waar je op kunt bouwen.”

Tom Arsenovic, Ingenious

“I can strongly recommend Hettema & van Bambost Juristen. The process of dealing with them has been very smooth and efficient (eg communication, response, etc). They have succeeded in collecting the amounts that were owed to me due to unpaid invoices.”

Ceriel Samuels, Perslucht Techniek Nederland

“Een paar jaar geleden waren wij op zoek naar een goed incassobureau om een factuur van een niet betalende debiteur te incasseren. Via Google destijds Hettema & van Bambost gevonden en een terugbelverzoek achtergelaten. Werden op zeer korte termijn terug gebeld door een uiterst vriendelijke medewerker. Zij hebben vervolgens op een nette manier het openstaande bedrag geïncasseerd.

Nadien hebben wij ze nog een aantal keren nodig gehad en elke keer werden wij weer keurig geholpen. Bij vragen zijn ze altijd bereid om e.e.a. telefonisch toe te lichten. Eigenlijk moet je hopen dat je dergelijke bedrijven nooit nodig hebt, maar mocht je er toch niet meer uitkomen met een debiteur of ander bedrijf dan is het erg fijn dat je uiterst professioneel geholpen wordt.
Hettema & van Bambost, wat mij betreft echt een aanrader. 5 Sterren van ons dus!”

Frank de Blaeij

“Zéér tevreden over HVB. Ze incasseren snel en effectief. Bijna elke vordering hebben ze voor ons weten te incasseren, en dat allemaal op no cure no pay basis. Ook als ze naar de rechtbank gaan rekenen ze geen kosten voor de tijd die ze aan de procedure besteden. Daar zijn we heel blij mee en daarom willen we dit bedrijf van harte bij eenieder aanbevelen.”

Hein Leliveld, Leliveld Vastgoed

“Wij werken sinds een jaar met Hettema en van Bambost en wij ervaren dit als zeer plezierig. Prettige communicatie en adequate handelingen waardoor incasso zaken succesvol worden afgerond. Kortom, een aanrader om mee samen te werken.”

Trustoo pro badge