Verhuizing naar Prinsengracht te Amsterdam

Geplaatst door: Enzo van Bambost | 18 mei 2017

Na een maandenlange, ingrijpende verbouwing heeft Hettema & van Bambost Juristen op 10 maart 2017 haar intrek genomen in een historisch grachtenpand aan de Prinsengracht nrs. 783-785 te Amsterdam.

Het bedrijf, o.a. gespecialiseerd in het incasseren van handelsvorderingen op basis van no cure no pay, levert credit management oplossingen voor zowel grote als kleinere klanten uit het bedrijfsleven. De werkzaamheden worden wereldwijd uitgevoerd en een verdere uitbreiding van de nationale en internationale werkzaamheden maakte het voor de organisatie nodig om uit te kijken naar een groter bedrijfspand op een representatieve locatie.

Het historische grachtenpand wordt beheerd door Draijer Makelaardij en heeft hiervoor huisvesting geboden aan een grote reisorganisatie. “De vorige huurder had het pand behoorlijk uitgewoond. Om die reden was een grondige renovatie van het kantoor hard nodig”, aldus directeur Enzo van Bambost. “De verhuizing naar een groter kantoor op een representatieve locatie aan de gracht was voor ons de juiste stap op het juiste moment. Wij hadden met Hettema & van Bambost Juristen behoefte aan een kantoor met een professionelere uitstraling, meer ruimte en de mogelijkheid om op een prettige manier klanten te ontvangen. Ons nieuwe kantoor voldoet aan al deze voorwaarden en is bijna twee keer zo groot als het oude, dus wat ruimte betreft voor een verdere groei van onze activiteiten zitten we hier op een uitstekende locatie.”

Trustoo pro badge