Deurwaarder inschakelen

Incasso, juristen en deurwaarders; bij ons kantoor in Amsterdam vindt u alles onder één dak. Als uw debiteur in het buitengerechtelijk traject niet betaald heeft kunnen we in overleg met u onze gerechtsdeurwaarder inschakelen.

De deurwaarder komt daadwerkelijk bij uw debiteur aan de deur zoals de naam deurwaarder ook terecht doet vermoeden. Dit kan zijn voor het betekenen van een dagvaarding maar ook voor het leggen van een beslag.

Het inschakelen van onze deurwaarder kan een uiterst effectief drukmiddel zijn als alle andere incassopogingen nog niet het gewenste effect hebben gehad.

Laat u terugbellen
Bel +31 (0)20-6723094

Waarom een deurwaarder inschakelen bij Hettema & van Bambost Juristen?

• Als klant van Hettema & van Bambost Juristen kunt u gebruik maken van onze deurwaarders voor een tarief dat bijna 40%! lager ligt dan de tarieven van alle andere deurwaarders in Nederland.
  • Er zullen uitsluitend acties van onze deurwaarder plaatsvinden als er een gerede kans is dat deze effect zullen sorteren. Wij zullen bijv. nooit nodeloze acties ondernemen tegen een debiteur die zo goed als failliet is. Maatwerk staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.
  • Wij hebben 25 jaar ervaring in de branche en werken uitsluitend met hoog opgeleide en gecertificeerde medewerkers.
  • Onze deurwaarders werken door heel Nederland: U heeft slechts één aanspreekpunt.
  • In de meeste gevallen kunnen de kosten van onze deurwaarder op de debiteur verhaald worden zodat u geen rekening hoeft te verwachten als een dossier is afgerond.
  • Wij houden de verbindingslijnen kort en zorgen ervoor dat u een vaste contactpersoon heeft voor al uw incassozaken. Wij weten dat voor een opdrachtgever niets irritanter is dan steeds met een andere contactpersoon te maken moeten hebben en dat persoonlijk contact en korte lijnen sterk worden gewaardeerd.
  • Onze deurwaarders zijn aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie voor Gerechtsdeurwaarders (KBVG) en hebben de ISO9001:2015 en ISO26000:2010 kwaliteitsnormen. Ook staan onze deurwaarders verplicht onder controle van het Bureau Financieel Toezicht met als doel dat alle aan onze deurwaarders toevertrouwde gelden veilig en zeker zijn.
  • Via onze deurwaarders heeft u inzage in het actuele adres van een debiteur, zijn werkgever, zijn eventuele voertuigen, onroerend goed, inkomstenbronnen, etc. Op deze wijze kunnen wij zeer effectief tot invordering van een openstaande vordering overgaan.
  • Via onze internetsite heeft u 24 uur per dag inzicht in de status van uw incassodossiers.
  • Verder werken wij in de buitengerechtelijke fase 100% op no cure no pay basis en brengen onze juristen geen uurtarief of andere kosten ter vergoeding van hun tijd in rekening als er geprocedeerd moet worden bij de rechtbank.

Zoeken in website