Vrijblijvende proefincasso

U kunt ons geheel vrijblijvend uitproberen door middel van een éénmalige proefincasso. Wij verzorgen uw incasso-opdracht dan geheel op no cure no pay basis, zodat u op een prettige en drempelloze wijze kunt kennismaken met ons kantoor, onze enthousiaste en ervaren medewerkers en onze doeltreffende en snelle incassomethode.

Indien noodzakelijk zullen onze juristen zelfs tot een bedrag van € 25.000,-- geheel kosteloos voor u procederen bij de Rechtbank, ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland. Een geruststellende gedachte, zeker als uw vordering wordt betwist. Bij huur- en arbeidszaken is er zelfs helemaal geen limiet aan het bedrag waarvoor wij kosteloos voor u kunnen procederen.

Mocht u twijfelen of u wel een harde vordering heeft, dan zullen onze juristen van te voren grondig uitzoeken of uw vordering kans van slagen heeft zonder u daarvoor kosten in rekening te brengen.

U kunt tevens de status en voortgang van uw dossier 24 uur per dag en 7 dagen per week online volgen via onze website.

Het moge een geruststellende gedachte zijn dat, indien wij er onverhoopt niet in zouden slagen om de vordering voor u te incasseren, u in het geheel geen kosten in rekening gebracht worden, ongeacht de tijd en moeite die door ons aan de zaak zijn besteed.

Interesse? Bel ons of vul het contactformulier in.