Standaard-Incasso

A. Vrijblijvende proefincasso

U kunt ons geheel vrijblijvend op no cure no pay basis uitproberen door middel van een éénmalige proefincasso. U geniet dan dezelfde voordelen als bij het abonnement (zie hieronder) zonder dat u abonnementskosten of andere kosten bent verschuldigd. Indien nodig procederen onze juristen zelfs kosteloos voor u in deze zaak. Deze aanbieding geldt voor één incasso-opdracht, ongeacht het bedrag, en alleen als u niet eerder van onze diensten gebruik heeft gemaakt.

B. Abonnement

Hettema & van Bambost Juristen biedt u ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement op haar Standaard-Incasso diensten. De prijs van een abonnement bedraagt afhankelijk van het aantal opdrachten en de hoogte van de openstaande bedragen, minimaal € 25,– en maximaal € 225,– per jaar. De prijs wordt altijd in onderling overleg afgesproken, waarbij ú het laatste woord heeft. Het abonnement is vanaf de ingangsdatum 365 dagen geldig.

Het abonnement biedt u de volgende voordelen:

• uitbesteding van een onbeperkt aantal incasso-opdrachten ongeacht het bedrag en zonder verschuldigdheid van enige aanleveringskosten;

• verschuldigdheid van de incassoprovisie geschiedt 100% op ‘no cure no pay’ basis;

• kosteloze recherchewerkzaamheden uitgevoerd in eigen beheer;

• kosteloos procederen bij de sector Kanton van de Rechtbank tot een bedrag van € 25.000,–. Dus bij een juridische procedure aldaar wordt het uurtarief van onze juristen u niet in rekening gebracht;

• kosteloze uittreksels uit openbare registers, zoals handelsregister, kadaster, GBA, etc.;

• 24/7 online inzicht in uw incassodossiers via onze website;

• kosteloze juridische bijstand in en buiten rechte inzake alle in behandeling zijnde incasso-opdrachten.

Debiteurvriendelijke Incasso

Per dossier bedragen de kosten voor deze incassodienst: € 37,50. Voor deze dienst wordt noch u noch de debiteur incassoprovisie in rekening gebracht.

Incassoprovisie

Hoofdsom (inclusief rente) Incassoprovisie
Tot € 250,– € 37,50
€ 250,– tot € 500,– € 75,–
€ 500,– tot € 2.500,– 15 %
over het meerdere tot € 5.000,– 12 %
over het meerdere tot € 10.000,– 10 %
over het meerdere tot € 25.000,– 8 %
over het meerdere tot € 50.000,– 6 %
over het meerdere tot € 100.000,– 4 %
over het meerdere tot € 200.000,– 2 %
over het meerdere boven € 200.000,– 1 %

Algemeen uurtarief voor juridisch advies

Voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van juridisch advies dat niets met onze incassodienst-verlening heeft te maken, bedraagt het uurtarief van onze juristen € 80,– per uur. Indien mogelijk, kan ook een vaste prijs per opdracht overeengekomen worden.

Alle vermelde tarieven zijn exclusief omzetbelasting.

Zoeken in website