Profielschets

Hettema & van Bambost Juristen is een middelgroot incassobureau en is opgericht in 1993. Ons kantoor is gevestigd aan de Koningslaan in Amsterdam Oud-Zuid, pal aan het Vondelpark.

Naast reguliere incassomedewerkers met minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bestaat ons team uit ervaren en gedreven juristen met een afgeronde academische opleiding en een zeer ruime ervaring in de juridische branche.

Verder zijn wij aangesloten bij de VVCM, ACA International en hebben wij het NIG Incasso Garantie Keurmerk. Door permanente educatie, strenge toelatingseisen en strikte gedragsregels bent u bij ons verzekerd van een hooggekwalificeerde en betrouwbare dienstverlening.

Ons devies is een snelle, doeltreffende en kostenbesparende oplossing van elk incassoprobleem, waarbij wij trachten álle kosten op de debiteur te verhalen, wat in de meeste gevallen ook lukt. Wij werken 100% op no cure no pay basis. Lukt het ons niet een vordering te incasseren dan hoeft u ons helemaal niets te betalen.

Wij kennen geen wachttijden en in de meeste gevallen zullen wij nog dezelfde dag voor u aan het werk gaan. Wij geloven niet in standaard-oplossingen. Maatwerk en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.