Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Het kantoor van Hettema & van Bambost Juristen bevindt zich aan de Koningslaan 39 (1075 AB) te Amsterdam (020-6723094).

AUTO

1. Als u zich op de Ring (A10) rond Amsterdam bevindt neemt u afslag S108 (Amstelveen/Amsterdam Zuid).

2. Aan het einde van de uitrijstrook bevinden zich stoplichten en slaat u rechtsaf (ongeacht uit welke rijrichting u de afslag hebt genomen). U bevindt zich nu op de Amstelveenseweg. Na ongeveer 500 meter ziet u aan uw linkerzijde een Citroëngarage en daarachter het Olympisch Stadion.

3. Na 100 meter volgt u de weg naar rechts en sorteert u direct (in de bocht nog) voor naar één van de twee rijstroken om linksaf te slaan (er zijn twee stroken om linksaf te slaan en één strook voor rechtdoor).

4. Nadat u linksaf bent afgeslagen (u bevindt zich nog steeds op de Amstelveenseweg) rijdt u ongeveer 400 meter rechtdoor totdat u bij een rotonde komt. Daar neemt u de tweede afslag naar de Cornelis Krusemanstraat.

5. Op de Cornelis Krusemanstraat rijdt u ongeveer 500 meter rechtdoor om vervolgens linksaf te slaan richting het Valeriusplein.

6. Na 140 meter maakt de weg aan het einde van het plein een kleine knik naar links en rijdt u daarna nog 30 meter rechtdoor totdat u bij de stoplichten van de kruising met de Koninginneweg bent.

7. Bij de kruising met de Koninginneweg rijdt u rechtdoor en steekt u de kruising over. Na 100 meter gaat u, als u bij het Emmaplein aankomt, op de T-splitsing rechtsaf om direct daarna (na ongeveer 15 meter) weer linksaf te slaan.

8.Na ongeveer 90 meter (u bevindt zich nog steeds op het Emmaplein) gaat u bij de T-splitsing naar links en direct (na 20 meter) weer naar rechts richting de Emmalaan.

9. Rijdend op de Emmalaan slaat u na 90 meter linksaf de Koningslaan in. Recht voor u ziet u dan de ingang van het Vondelpark.

10. Na ongeveer 100 ziet u aan de linkerkant van de weg ons kantoor op nummer 39 en heeft u uw bestemming bereikt. Er zijn altijd voldoende parkeerplekken bij ons kantoor om uw auto te parkeren. Houdt u er wel rekening mee dat er betaald parkeren is in de buurt.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Op Amsterdam Centraal Station neemt u Tram 2 richting Nieuw Sloten. U stapt uit op halte Valeriusplein/Koninginneweg. Voor het resterende gedeelte van de route (ongeveer 4 minuten lopen) kunt u verder gaan vanaf punt 7 van de routebeschrijving voor de auto.

Vanaf Amsterdam Station RAI

Op Amsterdam Station RAI neemt u Metro 50 richting Isolatorweg. U stapt uit op halte Amstelveenseweg. Daar neemt u Connexxion Bus 170 richting Amsterdam. U stapt vervolgens uit op halte Valeriusplein/Cornelis Krusemanstraat. Voor het resterende gedeelte van de route (ongeveer 6 minuten lopen) kunt u verder gaan vanaf punt 6 van de routebeschrijving voor de auto.

Vanaf Amsterdam Station Sloterdijk

Op Amsterdam Station Sloterdijk neemt u Metro 50 richting Gein. U stapt uit op halte Heemstedestraat. Daar neemt u Tram 2 richting Centraal Station. U stapt vervolgens uit op halte Valeriusplein/Koninginneweg. Voor het resterende gedeelte van de route (ongeveer 4 minuten lopen) kunt u verder gaan vanaf punt 7 van de routebeschrijving voor de auto.

Een selectie van onze klanten

*
Het laatste nieuws

*
Zoeken in website